Doğru, Farklı Karabük Haberleri

Güncel

Şehit Barış Efe, Kabri başında anıldı

Karabük-BATITV

’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında, Şehit Barış Efe’nin Eflani Çukurören Köyündeki kabri ziyaret edildi.

 

TSK içindeki FETÖ/PDY mensubu askerlerin 15 Temmuz gecesi başlattıkları hain darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsünde şehit olan Barış Efe, Eflani ilçesine bağlı Çukurören Köyünde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

 

Şehit Barış Efe’nin annesi Nazife Efe’yi evlerinde ziyaret eden Vali Gürel ve protokol üyeleri okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından Barış Efe’nin kabrini ziyaret ettiler.

 

Kabri başında okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından Vali Fuat Gürel, Şehidin Annesi Nazife Efe, Kardeşi Erdem Efe ve protokol üyeleri tarafından Şehit Barış Efe’nin kabrine karanfil bırakıldı.

 

Şehit Barış Efe ve tüm şehitler için Çukurören Köy camiinde okutulan Mevlid-i Şerif’e Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Eflani Kaymakamı Sinan Aşcı, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

22379