VALİ ÇAĞATAY, CEZA İNFAZ PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Karabük’te Ceza İnfaz Personeli Günü, çeşitli ziyaretlerle kutlanıyor.
Karabük Valisi Oktay Çağatay, Ceza İnfaz Personeli Günü dolayısı ile Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Emrah Yavuz Yılmaz, Eskipazar Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ümran Yavuz Yılmaz, Denetimli Serbestlik Müdürü Muammer Sarıçalı ve kurum personelini makamında kabul etti.
Gerçekleşen ziyarette ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik hizmetlerinin yürütülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, kamu düzeninin korunması, hükümlü ve yükümlülerin topluma kazandırılması ile infaz hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesinde görev alan personelin çalışmaları ele alındı.
Vali Oktay Çağatay, ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik teşkilatında görev yapan personelin önemli ve sorumluluğu yüksek bir kamu hizmetini yerine getirdiğini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür etti. Ceza İnfaz Personeli Günü’nü kutlayan Vali Çağatay, görevlerinde başarılar diledi.

