Doğru, Farklı Karabük Haberleri

Güncel

Sadece Kitap

Karabük-BATITV

Batı TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaarslan şahsi sitesi www.atillakaraarslan.com‘da kaleme aldığı yazısıyla Eskipazar’daki bir ilkokulda düzenlenen kitap kampanyasına destek istiyor.
"Yaklaşık 15 gün önce sosyal medya Facebook sayfasında bir paylaşım gördüm. Eskipazar ilçemizden bir ilkokul öğretmenin çağrısıydı. Sadece Kitap başlığındaki yazının devamını okuyunca bu değerli öğretmeni hemen aramak istedim, geç saat olduğu için ertesi gün aramayı uygun gördüm. O saatlerde kendi facebook sayfamdan Hasan Çakır öğretmenin aşağıdaki satırlarını paylaştım.

O akşam ve ertesi gün Facebook sayfamdaki paylaşımın altına çok sayıda mesaj geldi. Okula kitap gönderileceği konusunda ümitlenmiştim. Bugün Ankara’dan Tekin Ergül arkadaşımın kitap göndermek için araması ardından hemen öğretmen Hasan Çakır’ı aradığımda duyduklarım beni üzdü. Yine de ümitimi yitirmek istemiyorum, Eskipazar’daki ilkokul sizden kitap bekliyor…"
İŞTE ÖĞRETMENİMİN ÇAĞRISI

SADECE KİTAP…
Duyarlı olan herkese bir kitaptan ne olur düşünmeyecek, bir kitap bir insan, gelecek için güzel umutlar.
Evet, biz kitap ve o kitapların içinde, satırların arasında saklı hayalleri,bilgileri istiyoruz…
Okulumuzda bir kütüphane kurduk ama bir tane bile kitabımız yok kitap okumayı ve okutmayı seven herkesten bir kitap istiyoruz bize destek olacağınıza inanıyorum para, pul, malzeme istemiyoruz SADECE KİTAP istiyoruz. Göndereceğiniz kitapların 7-12 yaş gurubuna uygun olması bizim için çok önemlidir. Gönderen veya göndermeyi düşünen herkese 316 öğrencimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.
İletişim: Hasan ÇAKIR
0505 223 44 40
ADRES:60.Yıl Vali Nafiz Kayalı İlkokulu
ESKİPAZAR/KARABÜK

1493