Doğru, Farklı Karabük Haberleri

Video

Başkan Aksoy, Gazeteci Ayhan Yıldırım'a saldırdı

Karabük-BATITV

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazeteci Ayhan Yıldırım’a saldırdı.

Karabükün Sesi Gazetesi’nde çalışan Ayhan Yıldırım, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy tarafından Safranbolu Emniyet Müdürlüğü önünde saldırıya uğradı.

BAŞKANIN FOTOĞRAFINI ÇEKMEK İSTEDİ


Olay Ayhan Yıldırım’ın, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden çıkan Necdet Aksoy’un fotoğrafını çekmek istemesi üzerine meydana geldi. Ayhan Yıldırım şunları söyledi; " Belediye Başkanı Necdet Aksoy’a bıçaklı bir saldırı haberini duydum ve emniyette olduğunu öğrendim, emniyet önünde fotoğrafını çekmek için beklerken birden saldırdı, kendisinden şikayetçiyim" dedi.

BAŞKAN AKSOY’A DA VATANDAŞ SALDIRDI

Başkan Aksoy’un Safranbolu Emniyet Müdürlüğü’ne 46 yaşındaki Yunus Keskin’in bıçakla saldırdığı ve ifade vermek için geldiği öğrenildi. Başkan Aksoy’a saldıran Yunus Keskin gözaltına alınırken, gazeteciye saldıran başkan serbest bırakıldı.

Atilla Karaarslan; "KINIYORUM"

Şahsen ve bir gazeteci olarak "Meslektaşımıza yapılan bu saldırı gazetecilik mesleğine yapılan saldırıdır. Böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyoruz, suçlular gazatecilere saldırıyor da Belediye Başkanı haber için fotoğrafını çeken gazeteciye neden saldırıyor bunu anlamak mümkün değil. Belediye Başkanı Aksoy’un başta gazeteci arkadaşımızdan ve kamuoyundan özür dilemesini bekliyorum. Ayrıca bu saldırıyı şiddetle kınıyorum"

4856