Türker Ayyıldız toprağa verildi
Bugün öğlen namazına müteakip işadamımız Türker Ayyıldız için düzenlenen cenaze törenine, dostları, sevenleri ve yakınları katıldı. İş, siyaset ve cemiyet hayatının renkli simalarından olan işadamımız Türker Ayyıldız’ın vefatı ailesi, sevenleri ve dostları arasında büyük üzüntüye neden oldu.
1939 yılında doğan İstanbul İktisat Fakültesi mezunu ticaret hayatında çeşitli alanlarda başarılı olduktan sonra Safranbolu'ya İlk Demir Çekme haddehanesini kurmuştu. İşadamlığı yanında 1980 öncesinde siyasi hayatta da başarılar elde etmiş ve uzun seneler Adalet Partisi Başkanlığı ve Ticaret Odası Başkanlığı yapmıştı.
İlçemiz belediye başkanlığına da çeşitli dönemlerde aday olmuştu. Dün akşam saatlerinde vefat eden Türker Ayyıldız kendine has özellikleri olan, vizyon sahibi daima ileriye dönük düşünen mert babacan, dürüst eşine ender rastlanan şahsiyetlerden biriydi Allah rahmet eylesin.
Haber Fotoğraf: Safranbulu Haber Gazetesi www.safranboluhaber.com.tr



del.icio.us
Digg
Yorumlar (0 Yorum Eklendi):
Yorumunuzu Ekleyin