Doğru, Farklı Karabük Haberleri

Güncel

Karabük Valisi Batı TV'yi ziyaret etti

Karabük-BATITV

Karabük Valisi Orhan Âlimoğlu 2015 yılı değerlendirmesini yapmak ve Karabüklülerin yeni yılını kutlamak üzere Batı Televizyonunu ziyaret etti.

Vali Orhan Âlimoğlu’nun Batı TV ziyaretine Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Defterdar Osman Koçaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Aydoğdu‘da katıldı.

Batı TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaarslan‘dan çalışmaları ile ilgili bilgiler aldıktan sonra, Karabük Valisi Orhan Âlimoğlu, İnsan haklarına saygılı, doğru ve dürüst habercilik anlayışı ile yayın hayatını sürdüren televizyon kanallarımızın, ilimizin tanıtımında önemli bir paya sahip olduğunu belirtti.
Vali Orhan Âlimoğlu "Bu ziyaret vesilesiyle başta televizyon yayıncılığında çalışan basın çalışanları olmak üzere tüm yerel basın mensuplarına selam ve iyi dileklerimi iletirim" dedi.

Batı TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Karaarslan; "Sayın Valimizin ve beraberindekilerin televizyonumuzu ziyaretinden dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Göreve geldiği günden itibaren Sayın Âlimoğlu’nun çalışmalarını ve hizmetlerini dikkatle takip ediyoruz. Yaptıkları faydalı hizmetlerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum." dedi.

 

829