Doğru, Farklı Karabük Haberleri

Güncel

Elektrik çarptı yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Karabük-BATITV

Safranbolu’nun İnceçay Köyü muhtarı Kemal Akgül dün öğleden sonra işyerindeki elektrik tesisatında yaşanan sorun nedeniyle, ani elektrik akımına kapılması sonucu ağır komaya girdi. Acil olarak Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Akgül yoğun bakıma alındı.

YOLDAN GEÇEN AMBULANSI DURDURLAR
Karabük-Bartın Karayolu Soğuksu mevkiinde Gülistan isimli küçük bir işletmenin yöneticiliğini yapan Akgül’ün elektrik çarpması esnasında yanında bulunan Orman İşletme Memurları tarafından ilk müdahale yapıldı.
Olay yerinden tesadüf eseri ambulansın geçtiğini gören ormancılar ambulansı durdurup yardım istediler. Bartın’a hasta bırakan ambulansın boş olduğu ve Akgül’ü hastaneye yetiştirdiği öğrenildi.

HALK OYUNLARI ÖĞRETİCİSİ
Köy muhtarlığı yanı sıra Safranbolu Halk Dansları Gençlik Kulübü yöneticiliği de yapan sosyal yaşamı ve renkli kişiliği ile çevresinde sevilen 44 yaşında bir çocuk babası Kemal Akgül’ün arkadaşları hastanede yalnız bırakmıyor. 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNDEN ÜCRET ALMIYORDU
Karabük Bartın karayolunun en yüksek rakımlı Ahmetusta mevkii yakınında kahvaltı türü hizmet veren işletmesinde şehit ve gazi ailelerinden ücret almayan Kemal Akgül KBÜ Araştırma Hastanesi yoğun bakımında yaşam mücadelesi veriyor.

1006