Doğru, Farklı Karabük Haberleri

Güncel

KGC'den Vali Küçük'e plaket

Karabük-BATITV

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa iline atanan Vali İzzettin Küçük, onuruna verilen veda yemeğinde Karabük Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına Başkan Atilla Karaarslan Vali İzzettin Küçük’e plaket takdim etti.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Karaarslan plaket takdiminde; "Karabük’e yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dileriz" dedi.

Vali İzzettin Küçük yaptığı konuşmada; "Kaderimi her zaman sevmişimdir Karabük ile ilgili kaderin bana bir talimatı var ben buna inanıyorum. İnsan kaderini severse mutlu olur benim kaderimde sizlerle bu topraklarda bunu çok iyi biliyorum. Her gelişimde burada sevgi ile karşılandım ve sevgi ile de uğurlandım. Bu bir veda değil kaderin bana talimatı bu insanlardan ve bu topraklardan kopma şeklinde kimse kaderle savaşmasın, kadere uysun. Karabük benim memleketimdir, yurdumdur her zaman gelip gideceğim bir yerdir. Burada kapısını çalacağım o kadar çok kişi vardır ki onun için bir veda olarak düşünmeyin. Karabük benim yuvam, yurdum ve her zaman bana onur, şeref,  izzet vermiştir" dedi.

1084